stille mobiele airco

Specialisten

Thuis zoveel meer dan de plek waar je woont. Het is een gevoel, een warme kriebel in je buik wanneer je de hal van je huis binnenstapt. Of dat nu een bestaande woning is of een nieuwbouwhuis. “En het is onze passie dit samen met jou te ontdekken en te maken”, zegt Jasper de Zwart van Home Made By_REE. “Het gaat er om dat jij kunt genieten, elke dag opnieuw.”

De speciaalzaak bestaat al sinds 1947 en sinds 2003 staat Jasper aan het roer. Vier jaar geleden startte Jasper als pilotstore van ‘Home Made By’. En met succes! De winkel werd twee keer zo groot en van de reeds gesettelde verf- en behangzaak werd REE een totaal leverancier met als aanvulling gordijnen, raamdecoratie, tapijt, PVC vloeren, meubels en woonaccessoires. De werkwijze is vooral ongedwongen en eenvoudig. Wil je een advies dan komt een styliste bij je op Design date, een vrijblijvend kennismakingsgesprek. “Daarin kijken we wat je graag wil en wat past”, zegt Jasper. “Soms heb je aan zo’n eerste gesprek genoeg, de andere keer komt er een Design Advies, een Design plan 2D of 3D uit. Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Wij hebben vakkundige stylistes en stoffeerders met daarnaast een breed netwerk aan schilders, behangers en andere specialisten. Het gaat er om dat we samen creëren waar jij blij van wordt.”


Nieuwbouw

De aankleding van een nieuwbouw is anders dan bij een bestaande woning. “Onze 3D plannen geven vooral bij nieuwbouw direct veel inzicht in hoe je huis er uit gaat zien. Als nieuwe eigenaar heb je meestal geen idee wat bijvoorbeeld het lichtval in de ochtend of avond doet”, zegt Jasper. “Met een 3D plan wandel je in principe door je nieuwe huis heen en kun je zien hoe het gaat worden en of dat is wat je voor ogen had.”

Bij nieuwbouw denken mensen vaak ‘dan eerste maar witte muren en iets op de vloer en dan zien we het later wel’. “Terwijl een goed advies er juist voor kan zorgen dat het direct écht een thuis wordt. Daarom organiseerden wij tot voor kort regelmatig avonden waarbij de eigenaren van een nieuwbouw project elkaar ontmoetten en vrijblijvend informatie kregen over behang, vloeren, muren en styling. Gezellig met elkaar kennismaken en inspiratie opdoen”, zegt Jasper. “Zo krijg je alvast feeling wat er allemaal mogelijk is.”

Laagdrempelig en no-nonsens advies

Samen iets moois maken is belangrijk. Niet alleen voor de ‘Trotse Eigenaar’ zoals op Jaspers visitekaartje prijkt, maar voor alle medewerkers. Daarom vinden ze het bij Home Made By_REE belangrijk om laagdrempelig te zijn en te blijven. “We gaan graag het gesprek met jou aan over je woonwensen. Met deskundige en mogelijk ook verrassende adviezen maken we exclusief maatwerk gewoon voor iedereen toegankelijk, dat vinden we leuk”, zegt hij.

“Ik hoef niet te schreeuwen dat wij goed zijn”, zegt Jasper, “daar geloof ik ook niet in. Ik wil mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we door mee te denken en te blijven verrassen. Laten zien wat er allemaal kan maar dan wel op een no-nonsens manier. Gewoon puur met goede adviezen en mooie producten tegen een eerlijke prijs.”

Voor advies, ontwerp tot realisatie, maak kennis met Home Made By_REE op de Binnenweg 89-91 te Heemstede.

www.homemadeby-ree.nl
info@homemadeby-ree.nl
023 5286479

 

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.