Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Specialisten

Glad&Wit, kant-en-klare wanden in één week!

Dit is exact hoe onze stukadoors uw nieuwbouwwoning opleveren. Glad en wit is ons specialisme. Dit is tevens ook het enige wat wij doen. Saai? Misschien, maar je kan niet overal specialist in zijn. 

Strategie is kiezen en wij kiezen bewust voor één topklasse product. Daarom leveren wij uitsluitend kant-en-klare, glad gestucte en wit latex gespoten wanden en plafonds in nieuwbouwwoningen van ouderwets Oer-Hollandse kwaliteit. En dat voor één vast en eerlijk tarief.

Klantervaring huizenhoog op 1

Bij ons staat de klantervaring huizenhoog bovenaan. Hoe we dat doen? Simpel! U wenst loeistrakke gladde wanden en/of plafonds voor een eerlijke prijs met de snelste en best mogelijke communicatie. Maar bovenal wilt u geen gedoe, u wilt ontzorgt worden! Mogen wij u helpen?

 

Gladde witte wanden en plafonds

Terug naar het product. Wij produceren dus uitsluitend gladde en witte wanden en/of plafonds in nieuwbouwwoningen. Maar maken jullie dan geen onderscheidt tussen wanden en plafonds?

Aan de voorzijde niet, dit is de kant die u ziet. Wij houden het graag eenvoudig. In essentie zijn er voor mensen namelijk maar twee zaken echt belangrijk. 1. Wat is het resultaat? En 2. Wat kost het?

Aan de achterzijde is er wel degelijk verschil, dit is de kant die wij zien. Maar dan hebben we het voornamelijk over de voorbereidende werkzaamheden om wanden en plafonds geschikt te maken voor we kunnen stucen met dunpleister. Plafonds hebben bijvoorbeeld een iets andere voorbehandeling nodig dan wanden.

Benieuwd hoe wij wanden en plafonds afwerken met ons Glad&Wit pakket?