Lokaal nieuws donderdag 11 oktober 2018 Bron: SpaarneBuiten

LAATSTE AANBOD VANAF 14 NOVEMBER IN VERKOOP

Op 14 november zullen de laatste geschakelde en vrijstaande villa's in verkoop gaan. Uw laatste kans om te wonen in het (bijna) complete SpaarneBuiten. In dit nieuwsbericht geven we alvast wat meer informatie.

Begin van de zomer zijn we in verkoop gegaan met de voorlaatste fase van SpaarneBuiten. Alle woningen zijn verkocht en de bouw is in voorbereiding. Op 14 november gaan we in verkoop met de allerlaatste woningen. Mis deze laatste kans niet! Het aanbod bestaat uit 26 vrijstaande villa's en 6 geschakelde villa's. De officiële uitnodiging wordt binnen enkele weken verstuurd. Wilt u erbij zijn op 14 november? Meld u hier aan!

 

Meer weten over SpaarneBuiten

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden