Lokaal nieuws donderdag 15 november 2018 Bron: SpaarneBuiten

VERKOOP LAATSTE AANBOD GESTART

Het laatste aanbod vrijstaande en geschakelde villa's is gisteren in verkoop gegaan. Inschrijven kan t/m 23 november, lees snel verder..

Gisteren zijn de laatste 6 geschakelde en 26 vrijstaande villa's in verkoop gegaan! Inschrijven voor de woningen kan tot en met 23 november 2018 17.00 uur. Volledig ingevulde inschrijfformulieren dienen voor dit termijn ingeleverd te zijn bij Oolders Omaco Makelaars, Soendaplein 35, 2023 TT Haarlem.    

Klik hier om naar uw favoriete geschakelde villa te gaan en alle verkoopinformatie te bekijken en het inschrijfformulier te downloaden.

Klik hier om naar uw favoriete vrijstaande villa te gaan en alle verkoopinformatie te bekijken en het inschrijfformulier te downloaden.

 

Meer weten over SpaarneBuiten

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden