CPO De Damiate

Haarlem - Haarlem
Toekomstig aanbod

€ 350.000,- tot € 600.000,-

Over dit project

De nieuwe ‘Poort van Boerhaave’. Met de nieuwbouwontwikkeling ontstaat een aantrekkelijke en duidelijke entree tot de Boerhaavewijk, variatie, transparantie, veiligheid en verbinding: De Damiate biedt het allemaal. Met duurzame woningen en appartementen, aantrekkelijke gevels, een levendig straatbeeld, versterken van de huidige groenstructuur en hoogwaardige detaillering en materialisering trekken wij niet alleen een nieuwe groep bewoners naar de Boerhaavewijk, maar verbeteren we de wijk als geheel. Kortom: een nieuwe trots voor Haarlem!

Door de grote kwaliteit van de openbare ruimte is het goed mogelijk om 132 woningen te realiseren. De Damiate kent appartementsgebouwen en rijwoningen, met daartussen groene gedeelde hoven waar duurzaamheid, veiligheid en verbinding samenkomen. Alle woningen zijn georganiseerd rondom het hof, waar ruimte is voor collectief gebruik en voor ontmoeting. Op de verdiepte parkeergarages is een leeflaag aangebracht, zodat hier volwaardige tuinen gerealiseerd kunnen worden. De gedeelde intieme buitenruimtes trekken het groen van de omgeving de buurt in en zorgen voor een grote sociale cohesie en verbeterde sociale veiligheid binnen de buurt.

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van het project en is onlosmakelijk verbonden met het ontwerpconcept. Het project wordt volledig aardgasloos en er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast komen er groene daken en wordt het regenwater vastgehouden en geborgen. Dit alles met behoud van comfort.

Voor meer informatie kijk op: https://dedamiate.nl/CPO
Procesbegeleider Urbannerdam begeleidt de Vereniging van Opdrachtgevers (VvO) tijdens het hele ontwikkelproces. De deelnemers worden lid van de Vereniging van Opdrachtgevers die vervolgens als officiële opdrachtgever fungeert. De VvO gaat een overeenkomst aan met Bemog B.V. projectontwikkeling als grondeigenaar om het perceel te reserveren en met elkaar de spelregels & randvoorwaarden vast te leggen. De vereniging kiest één architect en andere adviseurs waarmee de plannen gemaakt worden. Vervolgens rekent de aannemer mee aan de bouwkosten van aanvankelijk het schetsontwerp en later het definitieve ontwerp.

Alle deelnemers binnen de vereniging nemen gezamenlijk beslissingen over collectieve zaken zoals het type baksteen, bouwsysteem, type kozijnen etc.

Beslissingen over de indeling van de woning worden door alle deelnemers individueel genomen. Door deze ontwerpvrijheid wordt elke woning uniek en op maat ontworpen.

Als het plan ontwikkeld is wordt een gezamenlijke omgevingsvergunning aangevraagd. Wanneer de omgevingsvergunning is verleend kan het bouwen beginnen. Voor de start van de bouw zal iedere deelnemer een eigen koop- en aannemingsovereenkomst tekenen en zelf de eigen financiering regelen. Urbannerdam zal de VvO het gehele traject bijstaan met kennis en advies.

Ontwikkel samen met je toekomstige buren een unieke woning en profiteer met elkaar van het schaalvoordeel.

Geïnteresseerd in één van de CPO-woningen? Meld je aan ontvang binnen kort meer informatie

Meer informatie

Kenmerken

Project
CPO De Damiate
Koopwoningen
16
Prijs
€ 350.000,- tot € 600.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Groene Energie, Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden