CPO De Damiate

Haarlem - Haarlem
Actueel aanbod

€ 450.000,- tot € 800.000,-

Over dit project

Zelfbouwers gezocht voor CPO project De Damiate te Haarlem.
Op de Damiate locatie in Haarlem worden 16 grondgebonden woningen via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) ontwikkeld. Alle woningen binnen het project De Damiate zijn georganiseerd rondom groene hoven, waar ruimte is voor collectief gebruik en ontmoeting. Op deze prachtige locatie heb je de kans om samen met je toekomstige buren je eigen woning te ontwikkelen.

De locatie voor dit CPO project ligt in het stadsdeel Schalkwijk in Haarlem. De locatie is een belangrijke toegang tot de Boerhaavewijk en de Damiate wordt daadwerkelijk de poort tot deze wijk. Boerhaavewijk is een van de vier wijken van het Stadsdeel Schalkwijk in het zuidoosten van Haarlem. Het project De Damiate is een uitwerking van de opgestelde gebiedsvisie voor de Boerhaavewijk met als bedoeling de wijk op sociaal, maatschappelijk, economisch en fysiek vlak te verbeteren. Er zal een complete gebiedsvernieuwing plaatsvinden waarbij nieuwe faciliteiten worden gecreëerd. De locatie wordt begrensd door water en groen, en ligt slechts op een kwartier afstand van het centrum van Haarlem.

Hoe werkt het?
De vereniging van opdrachtgevers gaat met begeleiding van Urbannerdam de woningen ontwikkelen. De woningen kunnen verschillen in afmeting en worden ontwikkeld met een hoge duurzaamheidsambitie. Het is mogelijk om elke woning naar eigen hand te ontwerpen binnen de gestelde regels die worden vastgesteld in het kavelpaspoort.

Tijdpad
De inschrijftermijn loopt van 01-02-2019 tot vrijdag 01-03-2019 tot 12.00 uur. De verwachting is dat de bouw start in 2020.

Inschrijven:
Inschrijven is nu mogelijk! Kijk voor meer informatie op de website van Urbannerdam.

Om in te kunnen schrijven dient u het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen, € 500,- inschrijfgeld over te maken en een financieringstoets in te leveren waaruit blijkt wat uw maximale financieringscapaciteit is. (Minimale financieringseis: 450.000) Nadat de inschrijftermijn is gesloten zal er een loting plaats vinden. Alle inschrijvers worden uitgenodigd om aan een start sessie mee te doen. Na het sluiten van de inschrijftermijn is het mogelijk om u aan te blijven melden tot er 16 huishoudens hebben ingeschreven. Daarna worden de inschrijvers op de reservelijst geplaatst.

Belangrijke data:
Sluiting inschrijfperiode: vrijdag 01 maart 2019 om 12.00 uur;
Informatieavond: Data en locatie volgt nog.

Rol Urbannerdam
Samen met Bemog Projektontwikkeling is Urbannerdam initiatiefnemer voor het project de Damiate. Urbannerdam is contactpersoon voor het CPO gedeelte in het project. Urbannerdam heeft tijdens het ontwikkelproces de rol van ontzorgende procesbegeleider. Op deze manier neemt Urbannerdam het regelgedoe uit handen en kunnen de zelfbouwers zich concentreren op hun woonwensen en het ontwerp van hun eigen huis.

Betrokken partijen
1. Bemog Projekt Ontwikkeling
2. Gemeente Haarlem
3. Urbannerdam

Meer informatie

Kenmerken

Project
CPO De Damiate
Start verkoop
2019 (1e kwartaal)
Realisatie
2019 (1e kwartaal)
Koopwoningen
16
Prijs
€ 450.000,- tot € 800.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Groene Energie, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden