CPO De Damiate

Haarlem - Haarlem
Actueel aanbod

€ 450.000,- tot € 800.000,-

Over dit project

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning die aan al uw wensen voldoet? Ontwerp dan uw eigen woning! Hierbij bepaalt u zelf over de indeling en plattegrond van uw eigen woning. In het project CPO De Damiate worden 16 stadswoningen via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) ontwikkeld.
Alle woningen binnen het project De Damiate zijn georganiseerd rondom groene hoven, waar ruimte is voor collectief gebruik en ontmoeting.

De locatie voor dit CPO-project ligt in het stadsdeel Schalkwijk in Haarlem en ligt in het zuidoosten van Haarlem. Het heeft met de nabijheid van het stadsdeelhart Schalkstad en het Kennemergasthuis aan de overzijde van de Amerikaweg een gunstige ligging ten opzichte van voorzieningen.
Door de ligging nabij uitvalswegen (Schipholweg) is het gebied goed ontsloten voor het autoverkeer. Ook bevinden er zich OV-bushaltes aan de Schipholweg. Tevens is het gebied goed verbonden met het Haarlemse fietsnetwerk en daardoor goed te bereiken per fiets.
De Damiate wordt gecreëerd op een groene locatie langs de Amerikavaart. De Damiate wordt begrensd door water en groen op slechts een kwartier afstand tot het centrum van Haarlem.

Hoe werkt het?
De kavel geeft de mogelijkheid om 16 grondgebonden woningen te creëren. De breedte en de diepte van de woningen kunnen verschillen afhankelijk van de individuele wensen van de deelnemers. De woningen worden ontwikkeld met een hoge duurzaamheidseis (EPC=0 eis en gemiddelde GPR score 7.8). Onder professionele begeleiding van Urbannerdam besluit u samen met de toekomstige architect en uw toekomstige buren over de uitstraling, de materialen en de indeling van de gevels. Hoe uw woning er van binnen uit komt te zien kunt u helemaal zelf bepalen. Aantal badkamers, slaapkamers, wel of geen vide, atelier, woonkeuken, het kan allemaal. Hierin wordt u natuurlijk geadviseerd door Urbannerdam waarbij uw woonwensen worden gerealiseerd in uw ideale droomhuis.

Kosten:
De woningen met een woonoppervlakte van circa 150 m2 (bruto vloeroppervlakte) zijn te realiseren vanaf €450.000. (minimale financieringseis) Het voordeel van een CPO project is dat de prijs van uw grondgebonden woning bepaald wordt door de kostprijs, waar u zelf aanzienlijk invloed op heeft, en niet door de marktwaarde.

Inschrijven is nu mogelijk! Kijk voor meer informatie op de website van Urbannerdam

Om in te kunnen schrijven dient u het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen, € 500,- inschrijfgeld over te maken en een financieringstoets in te leveren waaruit blijkt wat uw maximale financieringscapaciteit is. (Minimale financieringseis: 450.000) Nadat de inschrijftermijn is gesloten zal er een loting plaats vinden. Alle inschrijvers worden uitgenodigd om aan een start sessie mee te doen. Na het sluiten van de inschrijftermijn is het mogelijk om u aan te blijven melden tot er 16 huishoudens hebben ingeschreven. Daarna worden de inschrijvers op de reservelijst geplaatst.

Tijdpad
De verwachting is dat de bouw start in 2020.

Rol Urbannerdam
Samen met Bemog Projektontwikkeling is Urbannerdam initiatiefnemer voor het project de Damiate. Urbannerdam is contactpersoon voor het CPO gedeelte in het project. Urbannerdam heeft tijdens het ontwikkelproces de rol van ontzorgende procesbegeleider. Op deze manier neemt Urbannerdam het regelgedoe uit handen en kunnen de zelfbouwers zich concentreren op hun woonwensen en het ontwerp van hun eigen huis.

Betrokken partijen
1. Bemog Projekt Ontwikkeling
2. Gemeente Haarlem
3. Urbannerdam

Meer informatie

Kenmerken

Project
CPO De Damiate
Start verkoop
2019 (1e kwartaal)
Realisatie
2019 (1e kwartaal)
Koopwoningen
16
Prijs
€ 450.000,- tot € 800.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Groene Energie, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden