Parktorens

Haarlem
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen op een fantastische plek in Haarlem met alle voorzieningen in de buurt? Dan is De Parktorens echt iets voor jou! Of je single of double bent of starter, doorstromer of scheefhuurder, met een VORMHuis heb je altijd het perfecte dak boven je hoofd.

Haarlem Nieuw-Zuid
In Haarlem Nieuw-Zuid staat veel te gebeuren. De Gemeente heeft een nieuw stadspark ontworpen, het Aziëpark. Met oude bomen en nieuw groen, grasvelden en een slingerend water wordt dit park compleet vernieuwd en zal dit dé groene zone van Haarlem Nieuw-Zuid worden. Tevens ondergaat het naastgelegen winkelcentrum, waar alle benodigde dagelijkse voorzieningen aanwezig zijn, een complete metamorfose. De plannen zijn er om bijvoorbeeld een bioscoop, diverse horecagelegenheden en een levendig marktplein toe te voegen. En er staat nog meer te gebeuren…..

De Parktorens
In het nieuwe Aziëpark worden, naast de twee reeds gerealiseerde woontorens Tango en Twister, twee prachtige torens gerealiseerd. De Parktorens. De Parktorens hebben een opvallende ronde vorm en een markante uitstraling. De ene Parktoren bestaat uit 11 woonlagen en de andere Parktoren is net iets hoger en zal uit 14 woonlagen bestaan. Onder het park komt een ruime parkeergarage. Het Aziëpark wordt op de parkeergarage aangelegd, waardoor de Parktorens letterlijk met hun “voeten” in het park staan.

De woningen
Het gaat in De Parktorens totaal om 126 appartementen, 20 studio’s én 8 penthouses in verschillende woningtypen met verschillende afmetingen. Niet alleen qua hoogte en ligging, ook qua woonruimte en uitzicht is er veel te kiezen. De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van ca. 79 tot ca. 90 vierkante meter, De studio’s hebben een woonoppervlakte van circa 40m2 en de Penthouses variëren in woonoppervlakte van 120 tot ca. 132m2. Er is dus volop keuze, ook al omdat je je appartement helemaal naar wens kunt indelen. Alle appartementen hebben vloerverwarming én –koeling in alle vertrekken én zijn voorzien van een grote brede buitenruimte. Vanzelfsprekend zijn de appartementen voorzien van een complete badkamer en toilet.

Kijk hier welke woningen wij in De Parktorens gaan bouwen

Alles op loopafstand
Het openbaar vervoer rond De Parktorens is prima geregeld. Zo ben je snel in het centrum van Haarlem en zijn er snelle busverbindingen met Amsterdam en Schiphol. Met het strand bij de Molenplas, Poelbroek en de Meerwijkplas ligt natuur en recreatie letterlijk om de hoek. Verder bevinden de dagelijkse voorzieningen zich op loopafstand. Naast het ruime winkelaanbod, met onder andere de Albert Heijn en de C&A, is ook de bibliotheek, een sportschool en Sporthal Spaarnehal heel dichtbij.

De planning
De twee torens van De Parktorens worden tegelijk gebouwd. De planning voor start bouw is eind 2019 / begin 2020 en de prognose oplevering zal medio het tweede kwartaal van 2021 zijn.

Energiezuinig wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In De Parktorens woon je met verlaagde maandlasten.
De woningen in De Parktorens worden Energiezuinig (EPC 0,11) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.
Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Één van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.
De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel:1,5%
Meer weten? Klik op de knop Duurzaamheidshypotheek in de navigatiebalk.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parktorens
Start verkoop
04-06-2019
Koopwoningen
162
Type woningen
Appartement, Overig, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden