Schoterkwartier, fase 1, 34 woningen

Haarlem
Actueel aanbod

€ 505.000,- tot € 525.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 119m2
Kaveloppervlak
90 - 124m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

De verkoop van de eerste woningen in Schoterkwartier is gestart.

De naam "Schoterkwartier" herinnert aan de jaren twintig van de vorige eeuw waarin het grondgebied van de gemeente Schoten werd toegevoegd aan de gemeente Haarlem.
Het nieuwe woongebied ligt aan het Spaarne, in het zuidelijke deel van de Indische buurt in Haarlem en wordt omgeven door de Spaarndamseweg, de Transvaalstraat en de Delistraat.
Alle gewenste dagelijkse voorzieningen (supermarkt, kinderopvang, basisonderwijs en sport- en recreatiefaciliteiten) liggen in de nabijheid. Verder bestaat er een goede verbinding van en naar het centrum van Haarlem.

De eerste fase van 34 woningen is op dit moment in verkoop.

Een mooi nieuwbouwhuis op een ideale plek nabij het Spaarne en het geweldige centrum van Haarlem.
Daar wilt u toch wonen?

U kunt zich inschrijven via de site van het project. De inschrijving voor de eerste toewijzingsronde is maandag 25 november 2019 om 12 uur gesloten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Schoterkwartier, fase 1, 34 woningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
34 (waarvan 4 beschikbaar)
Prijs
€ 505.000,- tot € 525.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden