energie vergelijken

HAAVE

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Haarlem - Haarlem
Toekomstig aanbod

€ 269.000,- tot € 634.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
66 - 220m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

WONEN, GENIETEN EN ALLES DICHTBIJ….

You can haave it all!
Op een van de beste plekken in het opkomende Haarlem-Zuid, aan de entree van de Boerhaavewijk, wordt momenteel hard gewerkt aan de voorbereiding van een bijzonder woonplan met drie zelfstandige gebouwen. In het door water omsingelde nieuwbouwproject HAAVE, vind je straks royale koop- en huurappartementen, comfortabele grachtenwoningen, split level-stadswoningen en een woonblok dat in collectief opdrachtgeverschap wordt uitgegeven.

De grote variatie aan indelingen, woningtypen, ligging en grootte maakt van HAAVE een heerlijk gemixte en gezellige woonbuurt, die perfect past bij je moderne leven in de stad. Straks sta je vanuit je splinternieuwe huis in HAAVE binnen 10 minuten in het centrum van Haarlem en in 30 minuten in het centrum van Amsterdam. Maar natuurlijk heb je alle voorzieningen zoals winkels, scholen, sportvoorzieningen ook gewoon dichtbij. Kortom, knus en gelukkig wonen. HAAVE has it all!

OPKOMEND HAARLEM-ZUID

In Haarlem-Zuid worden de komende jaren veel nieuwe woningen bijgebouwd. Een aantal gedateerde flats uit de 70-er jaren wordt vervangen door hoogwaardige nieuwe woongebouwen. Daarbij is niet alleen nieuwe woonruimte belangrijk, maar ook de voorzieningen, het gevoel van veiligheid en de beleving van de nieuwe bewoners. En… om die woonbeleving in de wijken zoals Schalkwijk, Boerhaavewijk en Slachthuisbuurt te optimaliseren, gaan talloze parken, winkels en openbare gebouwen op de schop.

Neem alleen al het winkelcentrum Schalkwijk dat ook dateert uit de jaren zeventig van de vorige eeuw. Dit wat sleetse winkelgebied in Haarlem-Zuid wordt helemaal vernieuwd en omgevormd tot een modern en aantrekkelijk tweede stadshart van Haarlem. Met de komst van een bioscoop en flink wat extra winkelruimte krijgt winkelhart Schalkstad straks opnieuw een regionale functie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
HAAVE
Koopwoningen
73
Prijs
€ 269.000,- tot € 634.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Herenhuis, Overig, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden