Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

De Vierhoek

Haarlem - Haarlem
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De Vierhoek, Haarlem
De Vierhoek is een bijzonder woningbouwplan, met historisch verhaal en door HER architecten en grafisch ontwerper en kunstenaar Joost Swarte vertaald naar nu. Een uniek puzzelstuk in het centrum van Haarlem. Maatwerk op alle vlakken.
In de statige Koninginnebuurt naast de Oude Stad en op 240 meter van de Stadsschouwburg, wordt nieuwbouwproject De Vierhoek gerealiseerd, tussen de Raamsingel en de Tempeliersstraat. Vanuit deze nieuwe plek, kun je werkelijk alles doen: shoppen, naar musea, theater of de film, heerlijk uit eten, borrelen of bootje varen. Met het strand, de duinen en het bos op fietsafstand ligt het 24/7 vakantiegevoel op de loer in het gezellige Haarlem.
Een prachtig project waarin zowel koop- als huurwoningen worden gerealiseerd.
Ga voor meer informatie naar www.de4hoek.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Vierhoek
Koopwoningen
51
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden