Langendijkstraat

Haarlem - Haarlem
Toekomstig aanbod

€ 800.000,- tot € 800.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
139 - 139m2

Over dit project

Twee duurzame en karakteristieke herenhuizen worden gebouwd in de rustige Langendijkstraat in het geliefde Garenkokerskwartier in Haarlem. De ideale plek tussen de historische binnenstad en het strand en de duinen van Bloemendaal.

TWEE HERENHUIZEN
De duurzame, gasloze woningen krijgen een luxe en karakteristieke uitstraling met hoge plafonds, grote raampartijen, houten kozijnen en een chique voorgevel. Ze worden hoogwaardig geïsoleerd, voorzien van mechanische ventilatie, warmtepomp en vloerverwarming in alle vertrekken.

De grootte van de herenhuizen is ca. 139m2 inclusief atelierruimte op de begane grond. Dit maakt de woning uitermate geschikt voor de combinatie wonen en werken. De atelierruimte is een volwaardige en afgewerkte ruimte, voorzien van vloerverwarming, toilet, warm- en koudwateraansluitingen, elektra en openslaande deuren naar de tuin. De achtertuin ligt op het noordoosten, met achterin de tuin een berging.

De woningen bestaan uit begane grond en twee verdiepingen, waarbij diverse indelingen mogelijk zijn in overleg met de aannemer.

Het platte dak wordt voorzien van de benodigde aansluitingen voor zonnepanelen. Er kunnen maar liefst 14 zonnepanelen worden geplaatst. De koper krijgt een voucher t.w.v. € 5.000,- om deze zelf te laten plaatsen, waarbij de BTW kan worden teruggevraagd bij de belastingdienst.

TOPLOCATIE TUSSEN STAD EN STRAND
Het Garenkokerskwartier is bij uitstek een van de leukste plekken van Haarlem om te wonen! De Langendijkstraat is een rustig straatje tussen de Zijlweg en de Brouwerskade. Via de Zijlbrug over de Zijlsingel loop je binnen enkele minuten het gezellige centrum van Haarlem in met al haar hippe lunchspots, restaurants, leuke koffietentjes en musea. Op zaterdag is de markt op de Grote Markt een aanrader voor heerlijke verse boodschappen maar ook supermarkten bevinden zich direct in de buurt. Het NS-station en de busverbinding richting Amsterdam CS, de Zuidas en Den Haag liggen op loopafstand en ook het strand en de duinen van Bloemendaal zijn gemakkelijk te bereiken voor een sportieve ochtend of lekker uitwaaien met de hond en kinderen. Kortom is dit een perfecte locatie om te wonen!

ALGEMEEN:
– Koopsom € 800.000,= v.o.n.
– Woonoppervlakte ca. 139m2
– Atelierruimte
– 3 verdiepingen
– Luxe uitstraling
– Duurzaam wonen (o.a. voorzien van een warmtepomp en bijzonder goed geïsoleerd)
– Achtertuin op het noordoosten
– Parkeervergunning op straat niet mogelijk, derhalve alleen mogelijk in een parkeergarage
– Een parkeerabonnement van 2 jaar voor 1 auto in parkeergarage de Raaks is bij de koopsom inbegrepen
– Meer-/minderwerk mogelijk in overleg
– Start bouw circa september 2020
– Verwachte oplevering maart 2021

Meer weten? Neem gerust contact op met ons nieuwbouwteam via 023 – 542 02 44.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Langendijkstraat
Prijs
€ 800.000,- tot € 800.000,-
Type woningen
Herenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden