energie vergelijken

Haarlem - HAAVE huur

Haarlem - Haarlem
Actueel aanbod

€ 890,- p.m. tot € 1.250,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 87m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Haarlem is een populaire woonstad vanwege de historische binnenstad, het ruime aanbod aan (goede) voorzieningen, het prettige woonklimaat en de nabijheid van Amsterdam, Schiphol, bossen, duinen en het strand.  

HAAVE ligt aan de noordkant van Schalkwijk. De wijk is ruim opgezet met veel groen en heeft een ziekenhuis en een groot winkelcentrum. De ligging van Schalkwijk is gunstig, net ten zuidoosten van het historische centrum, nabij de uitvalswegen, het Spaarne Ziekenhuis, het aantrekkelijke Heemstede en de buitengebieden van Haarlem. De Grote Markt is vanaf HAAVE tien minuten fietsen en het NS-station Haarlem Centraal 15 minuten. Vanaf HAAVE ben je in 15 autominuten op Schiphol en in 20 minuten in Amsterdam.

HAAVE ligt naast een kleinschalig wijkpark en op 5 minuten fietsen van het winkelcentrum Schalkwijk. Naast de locatie ligt een winkelstrip met een supermarkt, fietsenwinkel, snackbar en apotheek.  

De 61 vrije sector huurwoningen zijn verdeeld over twee gebouwen:
- de parkappartementen, een vrij gelegen woonblok met 47 vrije sector huurappartementen, gelegen direct aan de Amerikavaart (een doorgaand water) en het Willem van Ospark;
- 14 gracht-huurappartementen, een hoekgebouw in een bouwblok met ook koopeengezinswoningen en koopappartementen, gelegen aan een klein water en de Louis Pasteurstraat.

Langs beide gebouwen wordt een wandelboulevard aangelegd.

De 47 parkappartementen zijn verdeeld over zes woonlagen. In het gebouw zit één loft/studio, vier tweekamerwoningen van 66 m² en 42 driekamerwoningen, uiteenlopend van 69 t/m 87 m². De woningen worden ontsloten door een corridor. Alle woningen hebben een separate berging in de kelder en er is ook een gemeenschappelijke fietsenberging voor 122 fietsen. De 47 parkeerplaatsen liggen in een aparte parkeergarage die onder de aangrenzende woongebouwblok ligt.
Met uitzondering van de loft/studio hebben alle woningen een buitenruimte. De meeste woningen hebben uitzicht op het water van de Amerikavaart of op het park.

De 14 grachtappartementen zijn compact en lopen qua oppervlak uiteen van 50 t/m 63 m². Zeven woningen hebben twee kamers, zeven woningen drie kamers. Bij deze woningen zit geen parkeerplaats, maar wel een aparte berging in de ondergelegen parkeergarage. Elf van de veertien appartementen zijn op het zuiden en het water georiënteerd. Alle woningen hebben een buitenruimte. Bewoners van de 14 appartementen kunnen ook gebruik maken van de gemeenschappelijke binnentuin.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Haarlem - HAAVE huur
Start verhuur
2023 (1e kwartaal)
Huurwoningen
61
Huurprijs (p.m.)
€ 890,- tot € 1.250,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden