Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

HAAVE Haarlem

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Haarlem - Haarlem
Actueel aanbod

€ 900,- p.m. tot € 1.500,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
49 - 96m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Haarlem is een populaire woonstad vanwege de historische binnenstad, het ruime aanbod aan (goede) voorzieningen, het prettige woonklimaat en de nabijheid van Amsterdam, Schiphol, bossen, duinen en het strand.  

HAAVE ligt aan de noordkant van Schalkwijk. De wijk is ruim opgezet met veel groen en heeft een ziekenhuis en een groot winkelcentrum. De ligging van Schalkwijk is gunstig, net ten zuidoosten van het historische centrum, nabij de uitvalswegen, het Spaarne Ziekenhuis, het aantrekkelijke Heemstede en de buitengebieden van Haarlem. De Grote Markt is vanaf HAAVE tien minuten fietsen en het NS-station Haarlem Centraal 15 minuten. Vanaf HAAVE ben je in 15 autominuten op Schiphol en in 20 minuten in Amsterdam.

HAAVE ligt naast een kleinschalig wijkpark en op 5 minuten fietsen van het winkelcentrum Schalkwijk. Naast de locatie ligt een winkelstrip met een supermarkt, fietsenwinkel, snackbar en apotheek.  

De 61 vrije sector huurwoningen zijn verdeeld over twee gebouwen:
- het Parkgebouw; een vrij gelegen woonblok met 47 vrije sector huurappartementen, gelegen direct aan de Amerikavaart (een doorgaand water) en het Willem van Ospark;
- het Singelgebouw; 14 huurappartementen op de hoek van een bouwblok met ook koopeengezinswoningen en koopappartementen, gelegen aan een klein water en de Louis Pasteurstraat.

De 47 appartementen in het Parkgebouw zijn verdeeld over zes woonlagen met tweekamerwoningen van circa 66 m² en driekamerwoningen uiteenlopend woonoppervlakte van 68 t/m 95 m². De woningen worden ontsloten door een corridor. Alle woningen hebben een separate berging in de kelder en er is ook een gemeenschappelijke fietsenberging voor 122 fietsen. De 47 parkeerplaatsen liggen in een aparte parkeergarage die onder het aangrenzende woongebouwblok ligt. Alle woningen zijn voorzien van een buitenruimte. De meeste woningen hebben uitzicht op de wandelboulevard en het water van de Amerikavaart. Enkele appartementen in het Parkgebouw hebben uitzicht op het park.

De 14 tweekamerappartementen in het Singelgebouw zijn compact en lopen qua oppervlak uiteen van 49 t/m 62 m². Bij deze woningen zit geen parkeerplaats, maar wel een aparte berging in de ondergelegen kelder. Elf van de veertien appartementen zijn op het zuiden en het water georiënteerd. Bewoners van de 14 appartementen kunnen ook gebruik maken van de gemeenschappelijke binnentuin.

Meer informatie

Kenmerken

Project
HAAVE Haarlem
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
61
Huurprijs (p.m.)
€ 900,- tot € 1.500,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Eigendom
Huur
Verwarming
Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Huisarts, Supermarkt, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden