BossaNova

Haarlem
Actueel aanbod

€ 255.000,- tot € 630.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
49 - 134m2
Kaveloppervlak
54 - 164m2
Inhoud
130 - 356m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Nu in verkoop Toren Bossa en Nova:
Wegens de succes van de verkoop van Fase 1 - Toren Bossa zijn nu ook de verschillende Studio's en Terrasappartementen van Fase 2 - Toren Nova in verkoop!

Wonen op een fantastische plek in Haarlem met alle voorzieningen in de buurt? Dan is BossaNova echt iets voor jou! Dit nieuwbouwproject in Nieuw-Zuid bestaat uit Studio’s, Terrasappartementen én Penthouses in verschillende soorten en maten. Of je nu single, starter, doorstromer of scheefhuurder bent: met een VORMHuis heb je altijd het perfecte dak boven je hoofd.

Haarlem Nieuw-Zuid en het Aziëpark
In de nieuwe buurt Haarlem Nieuw-Zuid, gelegen in het stadsdeel Schalkwijk, staat veel te gebeuren. Een aantal gedateerde woonkolossen uit de 70-er jaren worden vervangen door hoogwaardige nieuwe woongebouwen, waarbij niet alleen de woonruimte belangrijk is, maar vooral ook wordt ingezet op een dynamische woonbeleving. De gemeente heeft een nieuw stadspark ontworpen: het Aziëpark. Met oude bomen en nieuw groen, grasvelden en een slingerend water wordt dit park compleet vernieuwd en zal dit dé groene zone van Haarlem Nieuw-Zuid worden.

Het naastgelegen winkelcentrum, waar alle benodigde dagelijkse voorzieningen aanwezig zijn, ondergaat een complete metamorfose. Het Winkelcentrum Schalkwijk is bijna al geheel omgevormd tot een moderne en gloednieuwe winkelpassage. Ook worden de nieuwe bioscoop, diverse horecagelegenheden en een levendig marktplein hieraan toegevoegd worden. En dat is nog niet alles…

De gemeente en de eigenaren van de grond maken van het nieuwe Schalkstad een echt tweede woon- en winkelhart voor de hele stad, dat straks ook bezoekers uit het westen van Amsterdam gaat aantrekken. De bouw van het nieuwe Schalkstad is opgeknipt in drie plandelen: het Floridaplein, de Nicepassage en het noordelijke deel van Andalusië. Uitbreiding van het aantal woningen is een groot onderdeel van het totale project - er worden veel nieuwe huizen gerealiseerd in de omgeving van het winkelhart. Schalkstad geeft als tweede stadshart van Haarlem straks een nieuwe impuls aan heel Schalkwijk.

Markant wonen in Bossa Nova
In het bruisende Haarlem-Zuid ondergaat momenteel een grote metamorfose met onder andere de prachtige toevoeging van BossaNova. De toren “Nova” bestaat uit 11 woonlagen en toren “Bossa” is net iets hoger en zal uit 14 woonlagen bestaan. Onder het park komt een ruime parkeergarage. Het Aziëpark wordt op de parkeergarage aangelegd, waardoor Bossa en Nova letterlijk met hun “voeten” in het park staan. Toren Bossa en Nova zijn nu beide in verkoop!

Alles op loopafstand
Het openbaar vervoer rond BossaNova is prima geregeld. Zo ben je snel in het centrum van Haarlem en zijn er snelle busverbindingen met Amsterdam en Schiphol. Met het strand bij de Molenplas, Poelbroek en de Meerwijkplas ligt natuur en recreatie letterlijk om de hoek. Verder bevinden de dagelijkse voorzieningen zich op loopafstand. Naast het ruime winkelaanbod, met onder andere de Albert Heijn en de C&A, is ook de bibliotheek, een sportschool en Sporthal Spaarnehal heel dichtbij.

Ruime keuze in Studio's en Terrasapartementen:
Bossa en Nova zullen in totaal bestaan uit 12 studio''s, 130 terrasappartementen in verschillende woningtypen met verschillende afmetingen. Daarmee heb je niet alleen qua hoogte en ligging veel te kiezen, maar ook qua woonruimte en uitzicht. Een kort overzicht van de woningen:
· Studio 50 (m2), vanaf € 255.000,- v.o.n.
· Terrasappartement 80 (m2), vanaf € 360.000,- v.o.n.
· Terrasappartement 90 (m2) vanaf € 391.500,- v.o.n.
· Terrasappartement 120 (m2) vanaf € 590.000,- v.o.n.
· Terrasappartement 130 (m2) vanaf € 625.000,- v.o.n.

Je hebt dus volop keuze, ook al omdat je je studio of terrasappartement helemaal naar wens kunt indelen. Alle studio's en terrasappartementen hebben vloerverwarming én –koeling in alle vertrekken én zijn voorzien van een grote brede buitenruimte. Vanzelfsprekend zijn ze allemaal voorzien van een complete badkamer en toilet.

Bekijk hier het overzicht van de woningen die wij in Bossa Nova gaan bouwen.

Energiezuinig wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In Bossa Nova geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De woningen in Bossa Nova worden Energiezuinig (EPC 0,11) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,15% en bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1,55%.

Meer weten? Lees hier meer over de duurzaamheidshypotheek.

De planning van de bouw
De torens Bossa en Nova zijn nu in verkoop! Schrijf je snel in via het inschrijfformulier! Het leuke is dat er een gegarandeerde start bouw is van beide torens in het plan. De planning voor start bouw is April 2021 en de bouwtijd is circa 2 jaar! Vergelijk dat maar eens met andere nieuwbouwplannen!

Interesse? Nemen direct contact met ons op
Heb je vragen over Bossa Nova? Neem dan gerust contact op één van de verkoopspecialisten van Bossa Nova, Bas van Beusekom via tel. 06-22503566 of e-mail: bp.vanbeusekom@gmail.com en Eric van Oversteeg via tel. 06-53418275 of eric@voversteeg.nl.

Wil je weten of een woning in Bossa Nova haalbaar en betaalbaar voor jou is of heb je andere financiële vragen? Neem dan contact op met VORM Sales & Finance via 0186-618777 en vraag naar Enny of Priscilla. Dit zijn jouw woningcoaches voor Bossa Nova.

Meer informatie

Kenmerken

Project
BossaNova
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
142 (waarvan 91 beschikbaar)
Prijs
€ 255.000,- tot € 630.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden