Townhouses en Lookout

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Haarlem - Haarlem
Actueel aanbod

€ 545.000,- tot € 699.500,-

Over dit project

Lekker comfortabel leven en alles gelijkvloers iets voor jou? Ontdek appartement 3417! Met een riante en lichte woonkamer met rondom verdiepingshoge ramen en 2 ruime slaapkamers is het hier fijn thuiskomen. Voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp en pv-panelen. Je koopt de woning inclusief badkamer en toilet met luxe sanitair van Villeroy & Boch. Parkeer je auto uit het zicht in SmartDock en maak je klaar om te verhuizen naar jouw nieuwe thuis. De oplevering staat gepland voor aankomend voorjaar = geen dubbele maandlasten. Komt dat zien, profiteer van de eindejaarsactie en grijp deze laatste kans!

Elements: stad tussen de bomen
Te midden van weelderig groen, op loopafstand van winkels en horecagelegenheden, biedt Elements een uniek woonconcept op het voormalige terrein van het Fluor-kantoor in Haarlem. Dit bijzondere project maakt deel uit van de grootschalige gebiedsontwikkeling genaamd 'Stad tussen de bomen', die de hele wijk Schalkwijk Midden transformeert tot een toekomstbestendige stadswijk. Op slechts tien minuten fietsen van het stadscentrum, is Elements een groene, levendige en gezonde leefomgeving met diverse koop- en huurwoningen en volop ruimte voor kinderen om buiten te spelen. Elements omvat verschillende gebouwen, elk met een uniek karakter, zorgvuldig ontworpen door drie vooraanstaande architecten. Hoogwaardige afwerking en oog voor detail verbinden deze woningen, samen met de prachtig vormgegeven openbare ruimte. De eerste woningen zijn reeds opgeleverd en tegen het voorjaar van 2024 zullen de laatste woningen gereed zijn. Slechts één appartement is nog beschikbaar. Zie jij jezelf hier wonen?

Kijk op elementshaarlem.nl voor meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Townhouses en Lookout
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 18 beschikbaar
Prijs
€ 545.000,- tot € 699.500,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden