energie vergelijken

Townhouses en Lookout

Haarlem - Haarlem
Actueel aanbod

€ 545.000,- tot € 799.000,-

Over dit project

Wil jij stedelijk wonen, maar wel in een ‘echt’ huis met een eigen buitenruimte? Of zoek je een appartement dat bij oplevering al helemaal woonklaar is? Dan is het sluitstuk van de nieuwe stadsbuurt Elements in Haarlem iets voor jou. Daar gaan binnenkort 10 stadwoningen (Townhouses) en 8 appartementen (Lookouts) in verkoop.

Elements, Haarlem: stadswoningen met speels ontwerp en eigen terras
De Townhouses (stadswoningen) hebben een speels ontwerp en zijn er in diverse varianten. Sommige woningen hebben een inpandig balkon, andere een vide en dan is er ook nog het zogeheten ‘Voeghuis’, een woning met een extra hoog plafond (3,8 meter) en een fantastische vide die de woonkeuken op de begane grond verbindt met de woonkamer op de verdieping. Die indeling (woonkeuken beneden, woonkamer erboven) hebben ook de andere Townhouses. Daarnaast hebben ze drie slaapkamers en een deel van de woningen heeft twee (!) badkamers. De woonoppervlaktes variëren van circa 143 tot 160 vierkante meter. Elk Townhouse heeft aan de achterzijde een terras van ongeveer 4,5 meter diep. De prijzen beginnen bij 747.500 euro (v.o.n.).

Appartementen met uitzicht op park, helemaal woonklaar
Behalve tien Townhouses krijgt deze fase van Elements ook acht appartementen, de zogeheten Lookouts. Je hebt de keuze uit twee typen. Woningtype A heeft een woonoppervlak van 97 vierkante meter en een balkon op het oosten. Woningtype B is met 103 vierkante meter nog iets ruimer en heeft een heerlijke serre op het zuiden. De prijzen beginnen bij 522.500 euro (v.o.n.). Of je nu een appartement op de eerste verdieping of hoger koopt, je krijgt altijd uit over de parkachtige omgeving. De Lookouts worden bovendien woonklaar opgeleverd. Ze zijn voorzien van een SieMatic eilandkeuken met Siemens |Bora apparatuur en een badkamer en toilet van Villeroy & Boch. Daarnaast zijn de vloeren en wanden helemaal afgewerkt. Zodra je de sleutel krijgt, hoef je alleen nog maar je meubels neer te zetten en je kunt er wonen.

Uitstekende energieprestaties, parkeren in garage
De Townhouses zijn energieneutraal, de appartementen zijn vrijwel energieneutraal. Beide zijn voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp en pv-panelen. Je parkeert je auto uit het zicht in de nabijgelegen garage Smart Dock.

Kijk op elementshaarlem.nl voor meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Townhouses en Lookout
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
18
Prijs
€ 545.000,- tot € 799.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden