Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Link! Haarlem

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Haarlem - Haarlem
Actueel aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
54 - 81m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Ben jij op zoek naar een modern nieuwbouwappartement in de middenhuursector?
Een energiezuinige woning die van alle gemakken is voorzien? Op een uitstekend bereikbare locatie in Haarlem? Dan kom jij thuis in LINK!

Aan de Freddie Oversteegenstraat in Haarlem realiseren we appartementencomplex LINK! Het gebouw telt 90 energiezuinige middenhuurwoningen. De twee- en driekamerappartementen variëren in grootte van 53 m² tot 81 m². Als nieuwe bewoner beschik je over een open keuken, zonnige woonkamer, moderne badkamer en één of twee slaapkamers.

Parkeren doe je in de ondergrondse parkeergarage. Hier vind je 81 parkeerplekken, waarvan een deel over een elektrische laadpaal beschikt. Ook de meerdere gezamenlijke fietsenbergingen vind je ondergronds. Het gebouw heeft 2 ingangen. Vandaar ook de diverse huisnummers op de verhuurtekeningen. Deze vind je aan de Hannie Schaftstraat en de Freddie Oversteegenstraat.

Jouw nieuwe woning ligt op steenworp afstand van het Burgemeester Reinaldapark. Ook voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver te lopen. Je vindt diverse supermarkten om de hoek.
Met een bushalte in de straat start jouw reis al bij de voordeur.
En ook met de auto ben je zo op pad via de Schipholweg. Shoppen in Amsterdam of een dagje uitwaaien op het strand van Zandvoort? Je bent er in nog geen halfuurtje rijden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Link! Haarlem
Huurwoningen
90
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Overige
Lift

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden