SpaarneBuiten

Haarlem - Spaarndam
Actueel aanbod

€ 180.000,- tot € 749.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
77 - 177m2
Kaveloppervlak
109 - 245m2

Over dit project

Recht tegenover het oude centrum van Spaarndam, aan de overkant van het Spaarne, komt de nieuwe woonwijk SpaarneBuiten te liggen. Een ambitieus plan in een waterrijke en landelijke omgeving. De nieuwe woonwijk krijgt een nuchter, dorps karakter met heerlijke woningen aan het water en in de polder.

De nieuwe woonwijk aan het Spaarne komt in een aantal fasen tot leven. Het plan heeft veel aandacht voor kwaliteit en detail. In harmonie met de omgeving krijgt SpaarneBuiten verschillende woonsferen die passen bij het karakter van Spaarndam: Waterrand, Havenrand, Parkrand en Landelijke rand. Hoe dichter bij de haven, hoe intensiever de bebouwing. Daardoor ontstaat een wereld aan de haven die langzaam overgaat in een gemeenschap gericht op de weilanden en rietoevers aan de randen van het plangebied.

De nieuwe woonwijk krijgt een bonte verzameling van prachtige rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, appartementen en (half) vrijstaande woningen. Niet alleen in type, maar ook in architectuur en prijsklasse zullen de 315 nieuwe woningen sterk variren. Van modern tot klassiek, er is voor elk wat wils.

Meer informatie

Kenmerken

Project
SpaarneBuiten
Koopwoningen
137
Prijs
€ 180.000,- tot € 749.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden