stille mobiele airco

De Keizer - Haarlem

Haarlem - Haarlem
Actueel aanbod

€ 700,- p.m. tot € 1.150,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
36 - 91m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Haarlem heeft het! Schrijf je in voor jouw appartement in De Keizer. Voor een bedrag vanaf €700,- per maand woon je op een uitstekend bereikbare locatie in Haarlem, dat jou alles biedt wat jij zoekt in een stad. Denk aan musea, winkels en poppodia. Aan restaurants, cafés en een ruime keuze aan scholen en vervolgopleidingen. Zelfs het strand vind je vanuit Haarlem op fietsafstand.

Geniet van het comfort

Bijkletsen op het dakterras met vrienden en andere bewoners, gezellig onder elkaar. Maar ook genieten van de rust wanneer je thuis bent. In De Keizer krijg je het zoals jij dat wilt. Jouw appartement biedt je het comfort wat je ervan mag verwachten. Het is overal strak afgewerkt, heeft een luxe afgewerkte badkamer en een keuken met inbouwapparatuur.

De 111 appartementen van De Keizer hebben allemaal energie-index < 1,2. Je betaalt dus nooit te veel voor energie. Bovendien voldoen de woningen dankzij verschillende groottes altijd aan jouw woonbehoefte.

Wil je later groter of kleiner wonen en in De Keizer blijven? Grote kans dat je voor je verhuizing alleen maar naar een andere etage of een paar appartementen verderop hoeft. Gemak, waar je ook gaat De Keizer staat aan de Surinameweg 11, midden in stadsdeel Schalkwijk in Haarlem. Je woont op een kwartiertje fietsen van het centraal station en op één minuut fietsen van het volledig overdekte winkelcentrum Schalkwijk, waar je meer dan honderd winkels vindt. Bushaltes zijn er in alle richtingen waar je maar gaat en altijd op slechts een paar minuten lopen. Vanuit De Keizer ben je zo in het historische hart van Haarlem.

Amsterdam en Schiphol liggen praktisch om de hoek. Bovendien ben je met de auto binnen de kortste keren op ringweg N232 en daarmee binnen een paar minuten op snelweg A9. Weer thuis parkeer je de auto op het eigen terrein. Zulk gemak, met alles binnen handbereik: dát is waar wonen in De Keizer voor staat.

Beleef het allemaal

Eeuwenoude panden, musea, evenementen, uitgaan, winkelen: Haarlem heeft het allemaal. Shop je suf in de Gouden Straatjes, wandel door de hofjes en laat je in het Teylers of Frans Hals museum verrassen door oude en hedendaagse kunst. Na afloop geniet je na in één van de vele cafés, zoals die van de Jopenkerk. Ook buiten het historische centrum van Haarlem pak je altijd jouw moment. Voor je het weet loop je na een korte fietstocht door de duinen richting zee. Nog dichter bij huis vormen plekken als de Meerwijkplas, Molenplas en het Engelandpark samen een groene strook. Bedoeld om er heerlijk te wandelen en jezelf op te laden voor het volgende prachtevent, zoals Haarlem Culinair of Haarlem Jazz & More.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Keizer - Haarlem
Huurwoningen
105 (waarvan 105 beschikbaar)
Huurprijs (p.m.)
€ 700,- tot € 1.150,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Bijgebouwen
Berging (steen), Kantoor
Eigendom
Huur
Balkon
10 tot 15 m2
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden