Actueel

Nieuws

Zelf bouwen in SpaarneBuiten Lokaal nieuws vrijdag 05 juli 2019

Zelf bouwen in SpaarneBuiten

Het bestemmingsplan "Waterwoningen woongebied SpaarneBuiten 2018" is door de gemeenteraad vastgesteld. Daarop zijn beroepen ingediend en liggen momenteel ter beoordeling bij de Raad van State. Lees snel verder..

Vooruitlopend op een voor ons positieve uitspraak nemen wij u graag vast mee in onderstaande berichtgeving.

In overleg met de gemeente zijn we de laatste fase van SpaarneBuiten aan het uitwerken. Wellicht kent u deze plek van de eerder geplande 'waterwoningen'. We zijn voornemens om op deze bijzondere locatie vrije bouwkavels uit te geven. Het betreft 8 kavels van ca. 315 tot 355 m2. Vrijstaand en direct gelegen aan de Mooie Nel met zicht op het groene achterland. Hier heeft u de ruimte om zelf te bouwen aan uw droomhuis.
De voorgenomen start verkoop is dit najaar.

Iets voor u? Meld u aan voor de nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte.

Win een waardebon t.w.v. € 150,- te besteden bij M&M Verhuizingen! Lokaal nieuws donderdag 13 juni 2019

Win een waardebon t.w.v. € 150,- te besteden bij M&M Verhuizingen!

In samenwerking met M&M Verhuizingen mogen wij een waardebon van € 200,- verloten.

Wil je kans maken? Schrijf je dan in voor 15 juli via onderstaande link!

https://nbnl.24marketing.nl/mm-verhuizingen  

UPDATE: INSCHRIJFTERMIJN LAATSTE LIGPLAATSEN GESLOTEN! Lokaal nieuws dinsdag 16 april 2019

UPDATE: INSCHRIJFTERMIJN LAATSTE LIGPLAATSEN GESLOTEN!

De inschrijftermijn van de laatste 36 ligplaatsen in de haven van SpaarneBuiten is inmiddels gesloten! Lees snel verder..

Inschrijven voor de laatste 36 ligplaatsen in de haven is niet meer mogelijk. De betrokkenen worden zo snel mogelijk geinformeerd. De aankoop van een ligplaats was alleen mogelijk voor bewoners van SpaarneBuiten (nu woonachtig of in bezit van een koopovereenkomst). Er waren ligplaatsen beschikbaar van 8 x 2,65 meter, 10 x 3,30 meter en 12 x 4,15 meter. Prijzen vanaf: € 20.850,- v.o.n.

Klik hier om de verkoopinformatie te bekijken.

LIGPLAATSEN VANAF 9 APRIL IN VERKOOP Lokaal nieuws donderdag 21 maart 2019

LIGPLAATSEN VANAF 9 APRIL IN VERKOOP

Met het voorjaar in aantocht gaan de laatste 36 ligplaatsen in de haven van SpaarneBuiten in verkoop, lees snel verder..

Op 9 april zullen de laatste 36 ligplaatsen in de haven in verkoop gaan. De aankoop van een ligplaats is alleen mogelijk voor de bewoners van SpaarneBuiten (nu woonachtig of in het bezit van een koopovereenkomst). Er zijn ligplaatsen beschikbaar van 8 x 2,65 meter, 10 x 3,30 meter en 12 x 4,15 meter. Aan u de keuze!

Prijzen vanaf: € 20.850,- v.o.n.

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 9 april inschrijven. Klik hier om de eerste verkoopinformatie te bekijken. Het inschrijfformulier is vanaf 9 april op de website te downloaden.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden