Spaarnse Terrassen

Haarlem - Haarlem
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
43 - 118m2

Over dit project

Wonen aan het Spaarne en de gezellige binnenstad van Haarlem om de hoek? Dat kan in nieuwbouwproject Spaarnse Terrassen. Aan de Spaarndamseweg worden 29 duurzame appartementen gebouwd met woonoppervlaktes van circa 43 m² tot circa 118 m². De meeste appartementen beschikken over een terras met prachtig uitzicht over en een aantal met (deels) zicht op het Spaarne.

Aan de plannen en ontwikkeling wordt hard gewerkt, de verwachtte start verkoop is gepland tweede kwartaal 2024. Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Interesse?
Wil je graag op de hoogte blijven van dit project? Meld je dan aan als belangstellende. In de aanloop naar de start verkoop maken we steeds meer bekend over de woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Spaarnse Terrassen
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden