Schoterkwartier fase 2 – woningen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Haarlem - Haarlem
Actueel aanbod

€ 640.000,- tot € 815.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
114 - 167m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

17 STADSWONINGEN, 12 HERENHUIZEN EN 7 EENGEZINSWONINGEN

NU IN VERKOOP!

Schoterkwartier biedt een grote variatie aan woningtypen waarbij goed is nagedacht over wooncomfort, indeling en buitenruimte – en daarmee dus ideaal voor de diverse soorten bewoners en de meest uiteenlopende woondromen.

Aanbod koopwoningen
Dit plandeel biedt een aantrekkelijk en gevarieerd woonprogramma. Er komen 12 drielaagse en vierlaagse herenhuizen aan het Spaarne. Daarnaast worden er 7 eengezinswoningen en 17 stadswoningen aan het groene binnengebied ontwikkeld. De woonoppervlakte varieert van ca. 114 m2 tot ca. 167 m2.

Arons en Gelauff architecten is de ontwerper van de stadswoningen, herenhuizen en appartementen in het project. Centraal staat een slanke woontoren die links en rechts wordt geflankeerd door stadswoningen van drie en vier woonlagen. De stadswoningen in het project hebben ruime terrassen boven de half open parkeergarage. Het parkeren van auto’s en fietsen vindt plaats in deze parkeervoorziening op de begane grond, welke in het midden van het project tussen de bebouwing en het groen is opgenomen. De woontoren wordt 17 verdiepingen hoog.
De eengezinswoningen zijn getekend door Klous + Brandjes Architecten.

Schoterkwartier krijgt een expressieve vormgeving waarin ritme, schuine lijnen en bijzondere dakvormen met elkaar zorgen voor een herkenbaar en fraai beeld.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Schoterkwartier fase 2 – woningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 36 beschikbaar
Prijs
€ 640.000,- tot € 815.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Herenhuis, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden