Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Schoterkwartier fase 2 – appartementen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Haarlem - Haarlem
Actueel aanbod

€ 380.000,- tot € 1.350.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
56 - 182m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

APPARTEMENTEN
Spaarndamseweg

Aantal woningen: 22 (18 appartementen, 3 maisonettes en 1 penthouse)
Bouwnummers: 37 t/m 58
Woonoppervlakte: ca. 56 tot 182 m2

De statige en moderne woontoren telt 17 verdiepingen en de beide entrees van de koopappartementen en de huurappartementen zijn gesitueerd op de begane grond aan de zijde van de Spaarndamseweg. Onder het middengebied van het plan bevindt zich ook de stallinggarage met de inritten op de begane grond aan de zijde van de Transvaalstraat en de uitritten aan de kant van de Siantarstraat. Voor ieder appartement is een stallingplaats beschikbaar en voor enkele appartementen en het penthouse worden 2 plaatsen gereserveerd.

Op de begane grond/1e verdieping en 1e verdieping/2e verdieping komen 4 maisonnettes met woonoppervlaktes van ca. 93m2 tot 143m2 met een royaal terras op het westen of een balkon aan de kant van Het Spaarne. De huurappartementen zijn gelegen op de 3e verdieping tot en met de 12e verdieping. Op deze verdiepingen worden 5 appartementen gerealiseerd met woonoppervlaktes van ca. 56 – 62m2.

Ook op de 13e verdieping liggen 5 koopappartementen met een woonoppervlakte van ca. 56 - 65- m2 en allen een balkon op het zuiden, het westen en/of met zicht op Het Spaarne. Vanaf deze hoogte ben je verzekerd van een prachtig uitzicht over de stad en het water. Op verdieping 14 tot en met verdieping 16 liggen 2 topappartementen met 2 slaapkamers van ca. 94 -99m2 en 1 topappartement op het zuiden van ca. 113 m2 met 3 slaapkamers en is het eindeloos genieten van het uitzicht vanaf de balkons.

Het penthouse op de 17e verdieping op 51 meter hoog heeft rondom een spectaculair uitzicht. De woonoppervlakte van het penthouse met maar liefst 182m2 heeft een enorm dakterras van ca. 135m2! Dat is nog niet alles want iedere zijde heeft ook nog eens een balkon, zodat je vanuit alle vertrekken zowel binnen als buiten van het uitzicht kunt genieten. Voor de penthouse is tevens een berging op de begane grond beschikbaar.

De vormgeving van de slanke toren is bijzonder, onder meer door de schuine lijnen van gevels, balkons en terrassen. De architectuur sluit mooi aan op de naastgelegen herenhuizen en stadswoningen en de vormgeving van de groenstrook, de scheg.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Schoterkwartier fase 2 – appartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
22
Prijs
€ 380.000,- tot € 1.350.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden