Factory

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Haarlem - Haarlem
Actueel aanbod

€ 620.000,- tot € 745.000,-

Over dit project

Wil jij stedelijk wonen, maar wel in een ‘echt’ huis met een eigen buitenruimte? Of zoek je een appartement dat bij oplevering al helemaal woonklaar is? Dan is het sluitstuk van de nieuwe stadsbuurt Elements in Haarlem iets voor jou. Daar zijn 10 stadwoningen (Townhouses) en 8 appartementen (Lookouts) in verkoop.

Elements, Haarlem: stadswoningen met speels ontwerp en eigen terras
Verkoeling vinden in je huis met deze warme zomers!?! Het is mogelijk, in deze energieneutrale nieuwe eengezinswoning. En niet alleen bij de bouw is er aandacht voor de nieuwe werkelijkheid. Ook de nieuwe wijk “stad tussen de bomen” is klimaatadaptief opgebouwd, dus veel aandacht voor groen en afwatering.

Gasloos! En je wekt je eigen energie op voor verwarming en passieve koeling uit de bron-warmtepomp die in de koop is inbegrepen.

Een nieuw thuis gaat natuurlijk in de eerste plaats over fijn wonen. Dus over dat gegeven informeren wij je graag;

Middels een speels trapje, kom je via de glazen voorgevel direct in de ruime woonkeuken binnen. Een zijdeur geeft nog toegang tot een berging voor fietsen waar ook de warmtepomp installatie staat. De mooie woonkeuken met eilandopstelling van SieMatic heeft voldoende plaats voor en een grote eettafel en een zit- en/of speelhoek voor de kinderen. De gehele benedenverdieping heeft een verdiepingshoogte van circa 3m.
De woonkeuken komt direct uit op privé tuin, die dan weer overvloeit in de “stad tussen de bomen”; een groene, glooiend autoluw park waar kinderen ongestoord kunnen spelen en jijzelf een kopje koffie of terrasje kan pakken in de horeca die in het park gepland staat.

Op de eerste verdieping is een grote living, waar een thuisbioscoop makkelijk realiseerbaar is. Een slaapkamer en badkamer bevindt zich ook op deze verdieping. In TH2 tref je zelfs twee slaap/werkkamers op de eerste verdieping.

De bovenste verdieping heeft de tweede badkamer, een kast voor techniek (wasmachine en droger) en naast de 2 ruime slaapkamers, een balkon over de hele breedte van deze stoere en luxe woning.
De prijzen beginnen bij 661.500 euro (v.o.n.).

Appartementen met uitzicht op park, helemaal woonklaar
Behalve tien Townhouses krijgt deze fase van Elements ook acht appartementen, de zogeheten Lookouts. Je hebt de keuze uit twee typen. Woningtype A heeft een woonoppervlak van 97 vierkante meter en een balkon op het oosten. Woningtype B is met 103 vierkante meter nog iets ruimer en heeft een heerlijke serre op het zuiden. Er zijn nog 2 woningen te koop van 575.000 euro (v.o.n.). Of je nu een appartement op de eerste verdieping of hoger koopt, je krijgt altijd uit over de parkachtige omgeving. De Lookouts worden bovendien woonklaar opgeleverd. Ze zijn voorzien van een SieMatic eilandkeuken met Siemens |Bora apparatuur en een badkamer en toilet van Villeroy & Boch. Daarnaast zijn de vloeren en wanden helemaal afgewerkt. Zodra je de sleutel krijgt, hoef je alleen nog maar je meubels neer te zetten en je kunt er wonen.

Uitstekende energieprestaties, parkeren in garage
De Townhouses zijn energieneutraal, de appartementen zijn vrijwel energieneutraal. Beide zijn voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp en pv-panelen. Je parkeert je auto uit het zicht in de nabijgelegen garage Smart Dock.

Kijk op elementshaarlem.nl voor meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Factory
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 96 beschikbaar
Prijs
€ 620.000,- tot € 745.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden