stille mobiele airco

Factory

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Haarlem - Haarlem
Actueel aanbod

€ 395.000,- tot € 699.500,-

Over dit project

96 lofts op een van de beste plekken van het opkomende Haarlem-Zuid. Je vindt ze straks in Factory, een gebouw met een industriële uitstraling in het hart van de nieuwe woonbuurt Elements. Je woont hier praktisch naast het vernieuwde winkelcentrum Schalkwijk. Behalve winkels heb je ook andere dagelijkse voorzieningen op loopafstand, zoals scholen en sportvoorzieningen. En binnen 10 minuten fietsen ben je aan het Spaarne of in het historische stadscentrum van Haarlem.

Factory, Haarlem-Zuid: ingedeelde lofts en casco lofts
Met plafondhoogtes van 3,50 meter en een iconische glazen gevel wordt Factory echt een bijzonder woongebouw. Je hebt de keuze tussen een ingedeelde loft of een casco loft. Bij alle vrij op naamprijzen is vijf jaar parkeren in de nabij gelegen Smart Dock garage inbegrepen.

De ingedeelde lofts van Factory krijgen een luxe SieMatic keuken, inclusief Quooker en BORA kooksysteem. Ook hebben alle woningen een apart toilet en een ruime badkamer met inloopdouche. Vrijwel alle geveldelen zijn te openen, zodat je veel licht en frisse lucht naar binnen haalt. Per type loft zijn dit de prijsranges:
• Westloft (van 100 tot 114 m²) van € 395.000 tot € 464.500
• Hoekloft (van 108 tot 143 m²) van € 466.500 tot € 556.500
• L-lofts (van 179 tot 204 m²) van € 656.500 tot € 699.500
Alle prijzen zijn vrij op naam


De casco lofts van Factory worden verkocht inclusief verwarmings- en mv-installatie, elektrische boiler (ten behoeve van huishoudelijk gebruik), een technische ruimte en een meterkast. Je hoeft dus niet alles helemaal zelf te doen., alleen de overige voorzieningen breng je zelf aan. Om inspiratie op te doen, krijg je als koper een ontwerpsessie aangeboden met de architect van het gebouw, architectenbureau Elephant. Zij helpen je jouw indelingswensen visueel te maken. De casco lofts hebben woonoppervlaktes van circa 130 tot zo’n 195 m². De koopsommen variëren van € 415.000 tot € 596.500 en zijn v.o.n.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Factory
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
96
Prijs
€ 395.000,- tot € 699.500,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.

Aanmelden